“DAILY EMOTIONS” A CREATIVE EXERCISE by ZZZ

Emocions Diaries Exhibition

“How do you feel after reading the newspaper? “. The relationship between news and subjective emotions generated on readers is the raw material used for this exhibition proposal. The result (which does not hides the work process): a collection of colourful graphic images with abstraction spirit that aim to transform the associated emotions and realities through aesthetic experience, the one through which human beings are faced with the beauty of forms.

This project has emerged from the collaboration between Cafè del Teatre, Reig Architects, Foundation Ferreruela Sanfeliu and TripleZeta. It can be visited until January 11th at Cafè del Teatre in Lleida (ES).

“EMOCIONS DIÀRIES” UN EXERCICI CREATIU DE ZZZ   

La relació i vincles entre les noticies i les emocions subjectives que aquestes generen en els lectors són la matèria prima amb la que ha treballat ZZZ en aquesta ocasió. El resultat (que no amaga el procés de treball): una acolorida proposta d’imatges gràfiques amb esperit d’abstracció que pretén transformar les emocions i realitats associades a través de l’experiència estètica; aquella en la que l’esser humà es troba amb la bellesa de la forma. Una particular proposta que ha vestit al Cafè del Teatre de Lleida a mode d’instal·lació amb l’esperança de punxar als visitants amb el fibló d’una certa catarsi que en purificar ment, cos i esperit ens ajudi a recuperar la il·lusió per a transformar la realitat que ens envolta en una de més creativa.

El projecte que ha sorgit de la col·laboració entre el Cafè del Teatre, Reig Arquitectes, Fundació Ferreruela Sanfeliu i TripleZeta, es podrà visitar fins l’11 de gener al Cafè del Teatre de Lleida.