EVENT DESIGN & CONCEPTUALISATION, COORDINATION, MANAGEMENT & PRESENTATION 

La Nit de Sta. Llucia is a yearly event that gathers all friends and Foundation Ferreruela Sanfeliu‘s donors.

A4staLlucia2014ILO

Once more, Lleida’s Cafe del Teatre hosted the annual meeting of members and friends of the Ferreruela Sanfeliu Foundation. In this 2014 occasion participation was the main motto for the event. “1+1=3 the whole is more than the sum of its parts” served as slogan, a body percussion workshop and a video resume with activities highlights complemented the night which also included a fundrising contest made possible thank to the collaboration of FFS’s partners and members.

_________

1+1=TRES*

*El tot és més que la suma de les parts (Aristòtil, 384 – 322 a.C)

Com ja és tradicional la Nit de Santa Llúcia, patrona de la vista, la Fundació Ferreruela Sanfeliu celebra la seva trobada anual. Una nit oberta a tothom i que aquest 2014 ha tornat al Cafè del Teatre de Lleida amb el repte de demostrar que 1+1=TRES*. Ho hem fet de la mà del Santi Serratosa i la Mariona Castells que varen oferir una actuació i taller de percussió corporal mentre els membres de l’equip de la FFS ens descobrien les activitats més rellevants que de l’any, activitats en que la suma ha estat la protagonista. En aquesta edició la Fundació s’ha proposat posar l’accent en el poder de la suma i la participació, dels petits gestos, aquells que qüotidians i casi invisibles, marquen la diferència.

“Volem que els assistents es sentin protagonistes, que es percebi que la força de la participació va més enllà inclús del marc d’actuació de la mateixa FFS i que com a ciutadans de Lleida construir la ciutat és responsabilitat i oportunitat de tots.”

L’acte el varen complementar una mostra de creacions audiovisuals de la plataforma elmur.net i l’exposició “Emocions diàries” del Col·lectiu ZZZ. Una nit dinàmica i plena de continguts en la que no hi vàren faltar sorpreses.